Ny bog på vej!

Den nye bog er ved at tage form på mit skrivebord. Det er egentlig en gammel idé; jeg tror, den er 5 år gammel. Min veninde har en søn, der hedder Julius. Da han var lille, havde han, som mange små børn, godt med fylde i kinder og lår. Da vi skulle til at bage, kunne vi ikke finde kagerullen, og vi jokede med, at vi kunne løfte Julius op på bordet og rulle ham rundt i dejen. Det måtte da give en flad småkagedej!

Sådan opstod idéen om Julius Hjælper Mor – en bog om en trist mor, hvis kæreste har forladt hende, så hun har brug for hjælp og opmuntring. Kæresten tog nogen ting med, da han gik: kagerullen og tøjklemmerne mv. Julius gør hvad han kan for at hjælpe og opmundre sin mor. Han gør det ud for den manglende kagerulle, tøjklemmerne og græsslåmaskinen. Det er mega skørt! Og børnene elsker især den tegning, hvor Julius agerer kabel til computeren, så mor kan arbejde lidt om aftenen. En finger i stikkontakten og en finger i computeren! – sådan er børn. 🙂

Lige nu tegnes der som sagt løs, jeg eksperimenterer med collage-teknik og et samarbejde med Byens Forlag er sat i gang.

Her gør Julius det ud for manglende cykelklokke:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s