Indie Books hos Arnold Busck

IndieBooks_3517-940x940

Karsten Pers og Abelone Glahn er stiftere af gruppen NewPub; en gruppe for uafhængige udgivere. Her med en velkendt rødhåret gut.

 

Alle skal have en chance, og der er altid nogen med store talenter, som laver produkter af høj kvalitet, som de etablerede brancher, det være sig musikbranchen, bogbranchen eller andre, overser.

Mandag d 2. september var der åbningsreception i den store boghandel Arnold Busck på Købmagergade  i den nye afdeling; Indie Books, som præsenterer Københavns bogpublikum for foreløbig 165 trykte udgivelser fra uafhængige forlag.

Vi fik historien om hvordan Holberg for 288 år siden solgte sine udgivelser fra sin københavnske bopæl; det var bare at troppe op og ringe på. Nu til dags kan en e-bog redigeres i hele sit liv som bog; forfatteren har mulighed for at rette i manuskriptet, hvis han opdager fejl eller bare får inspiration til at omskrive noget. En bog er en tanke, der har fået fast form. Men hvem skal bestemme, hvilke tanker der er de bedste, klogeste og sjoveste; måske uhyggeligste eller mest pirrende? Det skal publikum.

Og således har publikum i Arnold Busck nu mulighed for at vælge bøger, de ellers ikke ville være kommet i kontakt med. Der er lidt for enhver smag, det så man på den store spredning på bøgernes emner, udseender og målgrupper, og selvfølgelig står Henry der også med foldede arme og smiler.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s