Undervisningsforløb

DSCN6780

Jeg er uddannet lærer og har undervist i bl.a. dansk, billedkunst, natur/teknik og musik siden 2008. Med ‘Hvorfor har man hår’ har jeg skabt et undervisningsforløb om tanker og fantasi. Forløbet indeholder læsning af ‘Hvorfor har man hår?’, samtale om tanker og fantasi samt tegning af hår. Flere elementer, temaer og teknikker kan flettes ind efter behov. Hvis du er interesseret i at få besøg af en dygtig forfatter og illustrator, og samtidig lære dine elever noget om tanker og fantasi, kontakt mig meget gerne.

Målgruppe: 0. – 3. klasse

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s