Medvind

Jeg har fået en lektørudtalelse (som jeg slet ikke regnede med at få; hvor fantastisk!), to biblioteker og tre boghandlere har bestilt bogen og jeg er blevet hyret til to ‘forfatterarrangementer’, hvor det er mig, der er forfatteren! Bogen er blevet registreret diverse centrale steder og mit lille forlag bliver registreret i banken og hos erhvervsstyrelsen!

App’en er blevet anmeldt i ‘Mors apps’
http://mors-apps.com/2013/06/11/hvorfor-har-man-har/

– Jeg skriver pressemeddelelser og officielle dokumenter og bruger min lommeregner så flittigt som den ikke har været brugt siden gymnasiet. Promovering og distribuering; hvor er det skægt!! Jeg tænker på at jeg måske en dag har mit eget post-stempel eller at jeg sender mine pakker ud i papkasser i stedet for pakket ind i brunt papir. -og så tænker jeg ikke mere over det. Det skulle jo nødig gå mig ligesom Konen med Æggene. Lige nu er det bare om at finde på en løsning hver gang jeg støder på et nyt fænomen. Og dem er der mange af, når man aldrig har interesseret sig for økonomi eller noget med noget business-halløj!

Jeg blev virkelig inspireret af kvinderne fra GeekGirlsMeetup!
http://geekgirlmeetup.com/cph/
En smuk og stærk kvinde står med et par grønne stilletter, som hun har travet landet rundt i dengang hun selv startede noget op, og et skilt hvor der bare står ‘Just fucking do it!’ Simpelthen! Den virkelighed, der stiller muligheder til rådighed, er min virkelighed! Så jeg ta’r dem glad!

Og så glæder jeg mig helt vildt til at se Yoko Onos udstilling på Louisiana! Dét menneske har ligesom Pippi Langstrømpe fuldstændig forstået at det handler om IKKE at sætte grænser og skabe formaliteter! -og når nu universet ikke forstår IKKE, så kan det jo formuleres alternativt: JUST FUCKING DO IT!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s